0
Subtotal: Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

No products in the cart.

Brioche pandoro

Hozzávalók

Tangzhong:

  • 33 g liszt
  • 166 g víz

Brioche tészta:

  • 500 g manitoba liszt
  • 185 g madre
  • 126 g cukor
  • 200 g tojás
  • 55 g tej
  • 14 g só
  • 250 g vaj
  • 20 g méz
  • vaníliaaroma
  • egy narancs reszelt héja

Elkészítés

Elkészítem a rántást a liszttel és a vízzel.

Hagyom hűlni.

A lisztet, a madrét és a hideg roux-ot (tangzhong, rántás) elkezdem keverni.

Három részletben beleteszem a cukrot.

A tojást és a tejet felhabosítom.

Lassan beleöntöm a tojást és a tejet.

Erős gluténig dagasztom.

Méz, vanília aroma, narancshéj.

Beleteszem a sót.

Jön a puha, de hideg vaj három részletben.

Ablakteszt sikeres legyen.

Laminálom a tésztát. Dupla méretig pihen.

Golyókat formázok (100 g). Papírformába teszem.

2-3 órán keresztül 28 fokon duplájára kelesztem.

150 fokon legkevéses módon sütöttem, amíg aranybarna lett a teteje. (Kb. 25 perc nálam)

Cukrászkrémmel töltöttem, de lehet anélkül és mással is.

Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás!

Hírlevél
Fluffy Buns - Mia Madre Tanoda
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.