0
Subtotal: Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

No products in the cart.

Madre – panettone workshop

Szeretnéd megérteni az eredeti lievito madre működését, megismerni a számára legjobb tartásmódot, és ezáltal a saját madréd minden rezdülésére is megfelelően reagálni? Emellett régóta bakancslistás helyen szerepel nálad a panettone megtanulása, csak idáig féltél belevágni? Már többször készítettél, de nem voltál sose elégedett, és már nem tudod, hol ronthatod el folyton? Gyere, és tanuljunk együtt!

58 000 Ft

Elkezdted beleásni magad, de szeretnéd megérteni teljesen az eredeti lievito madre működését? Hallottál róla, hogy a hideg-meleg váltott tartásmóddal a madréd erősebb, stbilabb lehet, és a vele készült termékek is puhábbak, szellősebbek, nagyobbra nőnek és hosszabb ideig megőrzik frissességüket? Félsz nyáron édes kelt pékárukat készíteni, mert visszatart a savanyú tészta gondolata is? Itt megbeszéljük, a Te élethelyzetedben hogyan lehet a legjobbat kihozni a madrédból. Készülök savas madrékkal, tejsavas és ecetsavas madrét is vizsgálunk, de láthatod, hogyan néz ki egy egészséges madre hideg és meleg pihenések után is. Gyúrunk, laminálunk, és a feltekert madrédat haza is viheted magaddal. Hozd magaddal a kérdéseidet és a bizonytalansági faktorokat is! Mi az, ami miatt nem mertél eddig nekiállni a tartásnak? Mivel nem vagy elégedett? Mit tegyek, ha savas a madrém, vagy ha nincs időm napi kétszer etetni, esetleg nem tudom biztosítani számára a 18 fokot? Van egyáltalán madre 18 fok nélkül? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz.

A madre mellett kiemelt szerepet kap a panettone is. Régóta vágysz rá, hogy megtanulj panettonét készíteni? Vagy csak érdekel a teljes folyamat a madre előkészítésétől a panettone felvágásáig? Sütöttél már panettonét, de nem tudod, hol ronthatod el folyton, valami nem az igazi? Ha szeretnéd megismerni a gyártás teljes menetét, a trükköket, azokat a tanácsokat, melyekkel elkerülhetsz egy-egy hibás lépést, ha szeretnéd felismerni és menet közben kijavítani a hibákat, ez az alkalom Neked jött létre. Dagasztunk első és második tésztát is, formázunk, és mindenközben nyugodtan megfoghatod a tésztát, hogy érezd, milyen állapotában hogyan néz ki.

S ha ez nem lenne elég, az alkalomra sütök Neked egy 300 grammos panettonét, amit hazavihetsz, hogy megkóstoljátok a családoddal.

Ezen a napon 11:30-kor kezdünk, és előreláthatólag 7 órán keresztül leszünk együtt. Közben eszünk, iszunk: a helyszínen biztosított a hideg ebéd, kovászos pékáru, üdítő, kávé, minimum kétféle panettone kóstolása.

Az alkalom után megosztok Veled online formában videós segédleteket (a két tészta dagasztását is többek között, hogy ne felejtsd el) és írásos tananyagokat, recepteket, tippeket is.

Helyszín: 2100 Gödöllő, Szabadság út 199. Árnyas Panzió és Rendezvényközpont

Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás!

Hírlevél
Fluffy Buns - Mia Madre Tanoda
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.