0
Subtotal: Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

No products in the cart.

Madre – brioche workshop, november 29.

40 000 Ft

Szabad helyek: 7 készleten

Ha érdekel az eredeti lievito madre tartásmódja, és nem riadsz vissza megismerni valami mást a megszokott után, ez a workshop Neked való. A sütéseid hol egész jók, hol pedig savanykásak, nem nőnek szép nagyra? Szeretnél igazán fellazult, kicsit sem ragacsos pékárukat sütni, amik napokig megőrzik a frissességüket? Sokszor nem is gondoljuk, mennyire sok múlik a kovászunkon! Egy egészséges madre kibírja a hőséget és a hosszú kelesztést is. Itt megtanulunk mindent, amit a madréról a mindennapokban tudni és érteni érdemes, miközben egészséges és savas madrékat elemzünk, laminálunk, tekerünk, és haza is viheted a sajátodat.

Puha, szájban olvadós, foszlós tészta fantasztikus aromákkal: ilyen egy jó brioche. A brioche ezerféleképpen variálható: csokis, gyümölcsös, sajtos, töltött vagy töltetlen, puffancs, tekercs, zsemle vagy “kenyér”, csak a képzelet szab határt! Kíváncsi vagy, hogyan készítheted el otthon Te is, méghozzá madréval? Gyere, dagasszunk és formázzunk közösen! Miközben készül a tészta, megbeszéljük, mikre érdemes figyelni ahhoz, hogy igazán elégedett lehess a sütéseiddel.

Helyszín: 2100 Gödöllő, Szabadság út 199. Árnyas Panzió és Rendezvényközpont

Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás!

Hírlevél
Fluffy Buns - Mia Madre Tanoda
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.