Madre – brioche workshop, november 29.
40 000 Ft
Szabad helyek: 7 készleten
Ha érdekel az eredeti lievito madre tartásmódja, és nem riadsz vissza megismerni valami mást a megszokott után, ez a workshop Neked való. A sütéseid hol egész jók, hol pedig savanykásak, nem nőnek szép nagyra? Szeretnél igazán fellazult, kicsit sem ragacsos pékárukat sütni, amik napokig megőrzik a frissességüket? Sokszor nem is gondoljuk, mennyire sok múlik a kovászunkon! Egy egészséges madre kibírja a hőséget és a hosszú kelesztést is. Itt megtanulunk mindent, amit a madréról a mindennapokban tudni és érteni érdemes, miközben egészséges és savas madrékat elemzünk, laminálunk, tekerünk, és haza is viheted a sajátodat.
Puha, szájban olvadós, foszlós tészta fantasztikus aromákkal: ilyen egy jó brioche. A brioche ezerféleképpen variálható: csokis, gyümölcsös, sajtos, töltött vagy töltetlen, puffancs, tekercs, zsemle vagy “kenyér”, csak a képzelet szab határt! Kíváncsi vagy, hogyan készítheted el otthon Te is, méghozzá madréval? Gyere, dagasszunk és formázzunk közösen! Miközben készül a tészta, megbeszéljük, mikre érdemes figyelni ahhoz, hogy igazán elégedett lehess a sütéseiddel.
Helyszín: 2100 Gödöllő, Szabadság út 199. Árnyas Panzió és Rendezvényközpont