Egy éjszakára beáztatom az adzuki babot.
Kb. négyszeres mennyiségű vízzel puhára főzöm. Összekeverem a cukorral, mézzel és olajjal, botmixerezem.
Sűrű krémet főzök.
Hűlni hagyom.
A lisztet, édesburgonyaport, tejet, tojást, madrét, tangzhong-ot ablaktesztig dagasztom.
Beleteszem a cukrot, majd a sót.
Két részben beleteszem a puha vajat.
Dupla méretig hagyom pihenni.
A lila tésztából 55 grammos golyókat formázok.
Az anko töltelékből 20 grammos golyókat készítek.
15 percig pihentetem a tésztát. (anko hűtőben)
Kör alakú tésztát nyújtok a tésztából. A közepébe teszek egy anko golyót.
Összecsípem az ujjammal, golyót formázok.
Óvatosan kilapítom.
Vékony ovális formát nyújtok.
Csíkokat vágok hosszában. (ne vágd át teljesen a tésztát!)
Megfordítom.
Feltekerem.
Formába teszem.
Dupla méretig kelesztem.
Tejjel lekenem.
180 fokon készre sütöm.