0
Subtotal: Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

No products in the cart.

Duplacsokis brioche pandoro

Hozzávalók

Tangzhong:

  • 34 g liszt
  • 100 g tej
  • 70 g víz

Brioche tészta:

  • 500 g Dallagiovanna Brioche liszt
  • 150 g madre
  • 120 g cukor
  • 200 g tojás
  • 55 g tej
  • 10 g invertcukor / méz
  • 12 g só
  • 60 g olvasztott étcsoki
  • 20 g kakaópor 40 g forralt vízzel kikeverve, majd lehűtve
  • 200 g vaj

Csokipuding:

  • 250 ml tejszín
  • 250 ml tej
  • 100 g cukor
  • 40 g keményítő
  • Ízlés szerint kakaópor (kb. 15 g)

Én nem az összes tésztát tettem kis formákba. Lehet több krémet készíteni, ha valaki szeretné mind megtölteni.

Elkészítés

A csokipudinggal kezdem:

Sűrű pudingot főzök, majd folpackkal szorosan letakarva (érintkezzen mindenhol a krémmel) hagyom kihűlni.

Mikor kihűlt, hűtőbe teszem felhasználásig.

Elkészítem a tangzhongot. Hagyom hűlni.

A lisztet, a madrét, az összes egész tojást és a tejet ablaktesztig dagasztom.

A cukrot három részletben adagolom, majd jöhet az invertcukor.

Beleteszem a sót.

Ezután következik a kakaós krém és az olvasztott csoki.

A végén teszem bele három részletben a puha, de hideg vajat.

Fél óra pihentetés után laminálom, majd duplázásig magára hagyom.

Ehhez a formához 90 grammos gombócokat formázok.

Duplázásig kelesztem.

170 fokon alsó-felső módon 20-25 perc. (Sütőfüggő!)

Ha kihűlt, habzsák segítségével megtöltöm a csokipudinggal.

Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás!

Hírlevél
Fluffy Buns - Mia Madre Tanoda
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.