A csokipudinggal kezdem:
Sűrű pudingot főzök, majd folpackkal szorosan letakarva (érintkezzen mindenhol a krémmel) hagyom kihűlni.
Mikor kihűlt, hűtőbe teszem felhasználásig.
Elkészítem a tangzhongot. Hagyom hűlni.
A lisztet, a madrét, az összes egész tojást és a tejet ablaktesztig dagasztom.
A cukrot három részletben adagolom, majd jöhet az invertcukor.
Beleteszem a sót.
Ezután következik a kakaós krém és az olvasztott csoki.
A végén teszem bele három részletben a puha, de hideg vajat.
Fél óra pihentetés után laminálom, majd duplázásig magára hagyom.
Ehhez a formához 90 grammos gombócokat formázok.
Duplázásig kelesztem.
170 fokon alsó-felső módon 20-25 perc. (Sütőfüggő!)
Ha kihűlt, habzsák segítségével megtöltöm a csokipudinggal.