0
Subtotal: Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

No products in the cart.

Bécsi kenyérrudak (Vienna Bread)

Hozzávalók

  • 420 g kenyérliszt
  • 300 g tej
  • 120 g madre
  • 30 g cukor
  • 12 g só
  • 50 g vaj

Elkészítés

Bedagasztom a lisztet, tejet, madrét és cukrot.

Hozzáadom a sót, majd a puha vajat.

Duplázásig hagyom érni.

100 grammos gombócokat formázok.

Negyed órát pihennek.

Vékony ovális formát nyújtok, szorosan feltekerem.

Hosszú rudakat sodrok.

Fent bevágom keresztben, majd majdnem dupla növekedésig hagyom kelni.

Lekenem tojással a tetejüket.

Habcsővel puha vajat nyomok a közökbe.

180 fokon sütöm, amíg aranybarna nem lesz.

Scroll to Top

Hírlevél feliratkozás!

Hírlevél
Fluffy Buns - Mia Madre Tanoda
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.